Notícies

Tot allò que fem per a les persones i entitats amb les quals col·laborem

Fundació Agbar / Notícies / Aigües de Barcelona participa a la Festa de la Ciència al Disseny Hub Barcelona

28 Abril 2015

Aigües de Barcelona participa a la Festa de la Ciència al Disseny Hub Barcelona

Aigües de Barcelona participa a la Festa de la Ciència al Disseny Hub Barcelona

Aigües de Barcelona va participar aquest cap de setmana a la Festa del Novum, celebrada al Disseny Hub Barcelona de la plaça de les Glòries amb un taller sobre aigua crua i aigua potable.  

Aigües de Barcelona va participar a la festa amb un taller dirigit a tota la ciutadania per aprendre a diferenciar l’aigua crua i l’aigua potable. Durant el cap de setmana, es van repartir prop de 2.000 gots d’aigua de l’aixeta a totes les persones que s’hi van acostar, entre elles, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que no es va voler perdre l’esdeveniment.

Al llarg del cap de setmana, grans i petits van poder gaudir de tallers, experiments, entrevistes, exposicions, contacontes, jocs i una infinitat d'activitats amb la ciència, la tecnologia i la innovació com a fil conductor. La festa del Novum va convertir els exteriors del Disseny Hub Barcelona en un autèntic laboratori per a tothom, per viure la ciència, la tecnologia i la innovació en primera persona. Des d'una càpsula submarina fins a un planetari, passant per un espai de lectura, un improvisat observatori astronòmic, un taller d'il·lustració i infinites carpes i reptes científics a peu de carrer.

La festa d’aquest cap de setmana s’emmarca en el Festival de ciència, tecnologia i innovació que organitza l’Institut de Cultura de Barcelona, amb l’objectiu de promoure la Creativitat i la Innovació a la ciutat comtal. Les activitats d’aquest festival finalitzaran dijous. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, facilitar un accés més ràpid als mateixos i personalitzar mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra política de cookies